Ota yhteyttä!
Happy Workday periaatteemme mukaan jokainen ansaitsee mukavan työpäivän. Järjestämme tapaamiset maksutta, ja asiantuntijamme toimii aina lähialueellasi. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!
Kiitos [name], otemme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Happy workday!

Ota selvää, kuinka voit säästää rahaa työpaikallasi ja luoda hauskempi, tehokkaampi ja kestävämpi työpäivä meidän nopealla ja helpolla Happy Workday -testillä! Testi perustuu arvostetuissa lehdissä julkaistuihin kansainvälisiin tutkimuksiin ja artikkeleihin, jonka tiedon haluamme jakaa asiakkaillemme.
Aloita testi
Kysymys 1 / 6
Työpaikallani on aina loistava tunnelma
Kysymys 2 / 6
Työvälineeni tekevät työstäni hauskempaa
Kysymys 3 / 6
Työpisteeni on aina siisti
Kysymys 4 / 6
Minulla on aina aikaa saada työni valmiiksi
Kysymys 5 / 6
Olemme ympäristötietoinen yritys
Kysymys 6 / 6
Työvälineeni ovat korkealaatuisia
Tietoa työpaikastani
Yritykseni kuuluu seuraavaan yritystoimintaan
Meillä on
OK
työntekijöitä
Jokaisen työntekijän kustannukset
OK
EUR/kuukausi
Meidän sairauspoissaolot keskimäärin
OK
%
Vuosittainen liikevaihot
OK
Miljoonaa vuodessa

Tietoa meistä

Me Rahmqvistilla olemme asiantuntijoita mitä tulee työpaikkoihin. Olemme jo yli 65 vuoden ajan luoneet miljoonia parempia, tehokkaampia ja kestävämpiä työpäiviä. Meillä on asiantuntijoita kahdeksalla eri alueella, jotka auttavat sinua saamaan paremman, tehokkaamman ja terveemmän työpäivän. Olitpa yksittäinen työntekijä tai yrityksessäsi on tuhansia työntekijöitä, teemme parhaamme, jotta sinulla olisi Happy Workday.

Tietoa testistä

Happy Workday -testimme ja sen laskelmat perustuvat kansainväliseen tutkimukseen ja muun muassa Karolinska-instituutin, Dale Carnegien, Gallup-instituutin ja Novuksen artikkeleihin, jotka koskevat iloa, tehokkuutta ja huomiointia työpaikoilla. Testimme avulla voit nähdä, millä alueilla voimme auttaa sinua luomaan hauskempaa, tehokkaampaa ja kestävämpää työpäivää arvopotentiaalinne saavuttamiseksi *. Jos haluat lisätietoja testistämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa info.fi@rahmqvist.com. Happy Workday! *Tämän testin tulokset ovat yleisiä eikä niitä tulee pitää tulosten takuuna.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä jotta sinulla on hyvä kokemus kun vierailet sivustolla. Lue enemmän
Hylkää
Hyväksy cookies